Tennis taula

L’Asisa Borges Vall i el Ganxets Reus Miró guanyen el campionat de Catalunya per equips

L’Asisa Borges Vall en la categoria masculina i el Ganxets Reus Miró en la femenina han guanyat la prova per equips del campionat de Catalunya que s’està disputant a Bàscara. En la final masculina el Borges ha guanyat per onzena vegada el títol amb un equip format per Duran, Masip, Lillo i Andrade. En la final han superat per 3-0 el CTT Esparreguera. El conjunt de les Garriges ha aconseguit el triplet després de ser campions de lliga de la superdivisió i de la copa. La tercera posició ml’ha ocupat el Cer l’Escala i el CN Mataró ha acabat quart

En la categoria femenina el Reus ha guanyat per primera vegada en la seva història el títol català per equips. Bakhtina, Ramírez i Taliou s’han imposat per 3-0 en la final al Girbau Vic. La tercera plaça de podi ha sigut pel CTT Ripollet i el quart lloc pel TT Girona. Demà es disputaran els títols individuals i de dobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)