Ciclisme

L’eslovè Primoz Roglic guanya la Dauphiné

L’eslovè Primoz Roglic, de l’equip Jumbo-Visma, ha aconseguit aquest diumenge la victòria final al Critèrium de la Dauphiné després de disputar-se la vuitena i última etapa, en què ha estat segon amb el mateix temps que el seu company d’equip i segon a la general , el danès Jonas Vingegaard. Roglic, de 32 anys i que succeeix a l’historial de la carrera francesa a l’australià Richie Porte, ha signar el seu seixantè quart triomf com a professional i el quart de la present temporada. Ha acabat la prova amb 40 segons de marge sobre Vingegaard i 1:41 minuts sobre l’australià Ben O’Connor (AG2R). Primoz Roglic és el segon eslovè que guanya la Dauphiné. El primer va ser el 2010 Janez Brajkovic.

Vingegaard ha creuat primer la meta al Plateau de Salaison, després de 138,8 quilòmetres que van començar a Saint-Alban-Leysse, amb el mateix crono que Roglic. El duo del Jumbo-Visma ha avantatjat de 15 segons O’Connor i en 53 al colombià Esteban Chaves i el portuguès Rubén Guereiro.

Jonas Vingegaard ha llançat l’últim i decisiu atac a l’empinada pujada final a Plateau de Solaison, amb l’eslovè a la seva estela. Han arribar junts al final i Roglic ha facilitat al seu company d’equip la feina per aconseguir la victòria d’etapa. Tots dos s’han agafat de la mà en arribar a la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)