Futbol Americà

Els Barcelona Dragons guanyen els Hamburg Devils (21-24), un dels favorits de la lliga europea

Els barcelonins s’han imposat en els dos partits que han disputat

Els Barcelona Dragons han guanyat per un ajustat 21-24 al camp dels Hamburg Devils, un dels favorits de la lliga europea. El conjunt barceloní, que juga els seus partits com a local a Reus, ha sumat la seva segona victòria en dues jornades en que ha jugat fora de casa. Els Dragons s’han avançat amb un 0-14, i tot i que el conjunt alemany ha empatat en el segon quart al descans s’ha arribat amb avantatge pels visitants de 14-21, després de fer el seu tercer touchdown i la transformació .

En el darrer quart el Devils han tornat a anivellar el partit (21-21) i un xut de camp ha donat la mínima avantatge als Dragons. En els darrers tres minuts els alemanys han atacat per aconseguir la victòria però a dos del final els Barcelona dragons han recuperat la pilota i han aconseguit la victòria. El proper dissabte els Barcelona Dragons jugaran a casa, a Reus, el tercer partit contra el Colònia Centurions que també està invicte.