HANDBOL

El Banyoles, tercer en la copa Catalana.

L’Handbol Banyoles va guanyar a la pista de la UE Sarrià per 32-33 després d’una pròrroga (27-27) en el partit per al tercer i el quart llocs de la copa Catalana i es va classificar per jugar la supercopa de Catalunya contra el Barça o el Fraikin Granollers. En la final, jugada a Barberà del Vallès entre els dos equips que van batre els dos conjunts gironins el dissabte, el Finestrelles SC Handbol Esplugues va guanyar el KH-7 BM Granollers per 35-33. El conjunt vallesà no pot jugar la supercopa perquè és el segon conjunt del club i deixa la plaça vacant.