Tennis

Wimbledon dona una invitació a Serena Williams i tornarà a jugar després d’un any

La nord-americana es va lesionar en l’última edició del torneig londinenc

Els organitzadors del torneig de Wimbledon han donat una invitació a Serena Williams perquè disputi la competició individual. La nord-americana no competeix des que es va lesionar en un peu en la primera eliminatòria del torneig londinenc de l’any passat contra contra Aliaksandra Sasnovich.

Serena Williams te previst disputar el seu primer partit de l’any 2022 en el torneig d’Eastbourne on competirà en els dobles fent parella amb la tuniciana Ons Jabeur. Aquest torneig comença el diumenge 19 de juny, i després la nord-americana afrontarà el seu retorn en individuals a l’All England Club a partir del dilluns 27 de juny.

La nord-americana, de 40 anys i amb 23 gran eslams guanyats, manté el seu somni d’igualar les 24 victòries en els quatre grans que va aconseguir Margaret Court. En quatre ocasions ha arribar a una final d’un gran eslam per aconseguir-ho, i l’ha perdut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)