Handbol

Granollers serà l’epicentre de l’handbol internacional

En les pròximes setmanes la capital vallesana serà l’escenari de l’europeu de màsters i del tradicional torneig de base de la Granollers Cup

Granollers serà les pròximes setmanes l’epicentre de l’handbol internacional amb la celebració de l’europeu de màsters, del 22 al 26 de juny, i de la Granollers Cup, el tradicional torneig de base que es disputarà del 29 de juny al 3 de juliol. El Museu del BM Granollers ha estat l’escenari de la doble presentació en un acte on hi ha participat l’alcaldessa Alba Barnusell, el president de la Federació Catalana d’Handbol Jaume Fort, i el president i el gerent del BM Granollers, Alfred Serra i Pep Blanchart, respectivament.

Aquestes dues competicions es van veure afectades per la pandèmia, però recuperen la normalitat amb la tornada a la competició. L’europeu de Màsters, que inicialment s’havia de jugar l’estiu del 2019, reunirà quatre categories masculines (+35, +45, +50 i +55) i dues de femenines (+33 i +43).

Kari Brattset i Adrià Figueras, padrins

La Granollers Cup s’inaugurarà el pròxim dimecres 29 de juny amb el tradicional acte a la Porxada amb la jugadora internacional noruega Kari Brattset i l’exjugador del Fraikin també internacional amb Espanya, Adrià Figueras, com a padrins d’aquesta edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)