Handbol

GONZALO PÉREZ DE VARGAS

CAPITÀ DEL BARÇA

“Aquest equip mereix crèdit i volem fer història”

El Kiel no és gaire diferent del que els va guanyar la final del 2020. Tenen la lliçó apresa?
Si ens basem en aquella final, ells van fer el partit que volien, van imposar el seu ritme i van impedir que nosaltres poguéssim correr, que era el senyal d’identitat d’aquell equip. Aquest curs, amb el nou tècnic i les noves idees, no ens hem enfrontat. El Kiel segur que es voldrà fer fort en defensa. Hem de ser capaços de portar el partit al nostre terreny, tenim jugadors per elevar el nivell d’intensitat i tant de bo siguem capaços de fer-ho.
Es tornaran a veure les cares amb Landin, un altre dels millors porters del món. L’estan estudiant?
En les finals a quatre les porteries són posicions que poden marcar els partits i la competició. El 2020 Landin va fer una segona part espectacular i va ajudar a fer que el seu equip guanyés. Però als entrenaments no hem de parlar dels porters. Per això ens entrenem tota la temporada. La majoria dels jugadors ja s’hi han enfrontat i saben què han de fer.
Fins a quin punt poden afectar el Kiel les baixes de Sagosen i Pekeler?
Són baixes importants, però això és un esport col·lectiu. Per part nostra, tothom es posava les mans al cap amb la baixa de Fàbregas i s’ha vist que hem estat capaços de jugar igual de bé. El Kiel i els altres tres equips tenim plantilla i rotacions suficients per poder guanyar tothom i no ens podem refiar.
Com a capità, quin missatge vol donar als aficionats culers que seran a Colònia?
Primer de tot, dir-los que estarem en minoria i que els necessitarem més que mai. Els intentarem fer gaudir. Aquest equip es mereix crèdit per tot el que ha fet aquesta temporada i l’anterior, i volem fer història amb un segon títol consecutiu.
Quin és el canvi més significatiu del Barça respecte a l’any passat?
Ara tenim més varietat en atac posicional. Abans no teníem temps perquè dels 70-80 atacs que fèiem potser la meitat eren de contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)