Triatló

Genís Grau estrena el seu palmarès en la copa del món

“No m’ho esperava, és una gran sorpresa, venia de les sèries mundials de Leeds i no sabia com m’adaptaria a la calor.” Són les paraules de Genís Grau (Castellfollit de la Roca,1994), després de guanyar la copa del món esprint a Oaxaca de Juárez, a Mèxic. El triatleta garrotxí estrena el seu palmarès gràcies a una ajustada victòria amb un segon de marge sobre el canadenc Tyler Mislawchuk –havia guanyat les edicions del 2019 i el 2021– i tres respecte el brasiler Hidalgo. “M’han deixat enrere un parell de cops, però sabia que tenia un esprint potent i hi he anat a totes” explicava el garrotxí després del millor resultat de la seva carrera, resolt als darrers 500 metres de la cursa a peu.

Aquesta és la quarta victòria de Grau, 99è del rànquing ITU, subcampió d’Europa de duatló el 2021 i que el 2019 havia guanyat la copa d’Europa d’Alanya (Turquia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)