Natació

Iris Tió acaba sisena el mundial de Budapest

Natació artística. Ha millorat gairebé set dècimes la seva actuació en el solo lliure. La japonesa Yukiko Inui confirma la medalla d’or

La jove catalana de 19 anys Iris Tió va acabar sisena la final de solo lliure dels mundials de Budapest. La nedadora del Kallípolis partia amb la sisena posició en les preliminars i s’hi va mantenir. Tió va aconseguir una puntuació de 89.7000: 26.9000 en execució, 26.8000 en dificultat i 36.0000 en impressió artística. La campiona del món és la japonesa Yukiko Inui, que va confirmar el seu domini amb 95.3667 punts, davant de la ucraïnesa Marta Fiedina (93.8000) i de la grega Evangelia Platanioti (91.7667), que ja havien copat els tres primers llocs en la fase preliminar de dilluns. Tió, una nedadora amb molt de futur, va millorar gairebé set dècimes la seva primera actuació, en la qual va obtenir una nota de 89.0333, interpretant la música de You’ve Got The Love, de Florence and The Machine, en la qual hi havia fragments de violí en què tocava la seva mare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)