Natació

Tió i Ozhogina superen la barrera dels 90 punts

Natació artística. La nedadora catalana i l’andalusa milloren set dècimes la nota de la fase preliminar i acaben en cinquena posició en la final del duet tècnic del mundial de Budapest

Les joves integrants del duet tècnic espanyol, format per la catalana Iris Tió (CN Kallípolis), de 19 anys, i l’andalusa Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla), de 21, van complir l’objectiu de superar la barrera dels 90 punts (90,6667) i es van classificar en cinquè lloc en la final del mundial de Budapest. Amb força i temperament i al ritme de la música flamenca, les dues nedadores olímpiques van millorar 7 dècimes (89,9667) respecte a la fase preliminar i es confirmen com un duet de llarg recorregut. Tot i això, Tió i Ozhogina, les més joves entre les set primeres classificades, no van poder superar la cinquena plaça i van quedar just darrere del duet d’Itàlia, amb Linda Cerruti i Costanza Ferro (91,333). Enrere van quedar les gregues Sofia Evangelia Malkogeorgou i Evangelia Platanioti (89,700).

Les tres places del podi se les van repartir tres duets de germanes bessones: el títol va ser per a les xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang, amb 95,5667 punts; l’argent, per a les ucraïneses Marina Alekssiiva i Vladislava Aleksiiva (94,1667), i el bronze, per a les germanes austríaques Anna-Maria Alexandri i Eirin Alexandri (92,800).

L’equip espanyol de ‘highlights’ albira el podi

En la sessió matinal, Tió i Ozhogina havien competit amb l’equip espanyol de Highlights que va ocupar el tercer lloc en la fase preliminar. A ritme del Thunderstruck d’ACDC, el conjunt capitanejat per Mayuko Fujiki va sumar 91,3667 punts i només va cedir 3 dècimes respecte de la selecció d’Itàlia (91,6667), segona classificada. La millor puntuació va ser per a Ucraïna, amb 94,2333 punts. La final es disputarà demà a partir de les 3 del migdia. A més de Tió i Ozhogina també van intervenir: les catalanes Paula Ramírez i Berta Ferreras (Kallípolis), Abril Conesa i Mireia Hernández (Granollers), Meritxell Mas (les Franqueses) i Emma Garcia (CN Sabadell), a més de Blanca Toledano i Cristina Arabula (Canoe).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)