Rem

El CN Banyoles, tercer en l’estatal, i el CN Amposta, sisè

El Club Natació Banyoles, amb cinc ors i un bronze, que va ser tercer en el medaller global, i el Club Nàutic Amposta, que va guanyar dos ors i quatre medalles de plata i va acabar sisè, van ser els clubs catalans més destacats en el campionat d’Espanya de rem olímpic i paralímpic de les categories cadet, juvenil, sub23 i absolut que es va fer a Sevilla el cap de setmana passat. El primer club del medaller va ser el Club Náutico Sevilla amb 12 ors, 8 plates i 6 bronzes, i segon va quedar el Labradores, també de Sevilla, amb 6 ors, 8 plates i 5 bronzes. El RCN Tarragona va acabar onzè amb un or i cinc bronzes. El Club de Rem Tortosa (21è) va guanyar una plata i el Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita (21è), també una plata.

Els ors banyolins els van obtenir Igor Teixidor en 1x Juvenil M; Aina Arteman i Paula Malagelada en 2x Juvenil F; Berta Tarradas i Adriana Pujol en 2- Cadet F; Manel Balastegui, Aleix Garcia, Dennis Carracedo i Jordi Jofre en 4x Absolut M, i Matvey Gorshkov i Esteve Massanes en 2x Cadet M.

Els ors ampostins els van signar el 4- juvenil M. amb Aleix Rangel, Sebastià Cano, Nikolae Vatmaniuc i Alexander Delgado i el femení absolut 4- amb Emma Alimbau, Maria Fernanda Valencia, Aina Cid i Núria Puig. Lòr del RCN Tarragona el va celebrar el 4x cadet femení amb Bet Sentis, Maria López, Aina Estebanell i Anna Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)