El BM Granollers obté un títol i dos subcampionats en l’europeu de Masters

El Budapest Old Boys, amb dos ors i un bronze, és el club més guardonat en el torneig EHF disputat durant quatre jornades a la capital vallesana

La 16a edició de l’europeu de Masters va posar diumenge el punt i final a quatre jornades del millor handbol de veterans en l’àmbit continental amb la participació de més de 600 jugadors, repartits en 42 equips masculins i femenins entre les categories +33 i +55. Entre els equips més guardonats va destacar el Budapest Old Boys, vencedor en +45 i +50 i tercer classificat en +55. També van brillar les amfitriones del BM Granollers, campiones en +43 femení. L’equip dirigit per Pep Blanchart va guanyar la final contra les txeques del HBH Morava (15-13) enmig d’un gran ambient al Palau d’Esports. El BM Granollers també va ser subcampió en la categoria de +33 femení i +35 masculí. Els altres títols se’ls van repartir el Maristes Algemesí (+33 femení), el Masters Porto (+35 masculí) i l’Odesa (+55 masculí). L’última edició del campionat s’havia disputat el 2018 a Innsbruck (Àustria).

L’europeu de masters és el preludi de la Granollers Cup, el reconegut torneig internacional de base que comença dimecres.