Tennis

Nadal, amb bon peu

Quadre masculí. El manacorí, sense dolor al peu, venç el perillós Cerúndolo en quatre sets i se cita amb el lituà Ricardas Berankis

El retorn de Rafa Nadal (2) a les pistes de Wimbledon tres anys després va ser reeixit i sense seqüeles de dolor al seu peu lesionat. Pletòric, es va desfer de l’argentí Francisco Cerúndolo (41è de l’ATP) per 6-4, 6-3, 3-6 i 6-4 –3h33–amb solvència. Cerúndolo va donar mostres de la seva qualitat, però va desaprofitar les seves oportunitats –4/18 en pilotes de break–, mentre que Nadal va ser una mica més eficient (5/13). El balear jugarà contra el lituà Ricardas Beranksi (106è).

Segur, Nadal va tancar el primer parcial en la segona oportunitat amb un revés creuat amb què va consumar un trencament. Una bona dreta li va permetre de segellar el segon parcial al servei. En el tercer, però, l’argentí va recuperar un trencament advers, va segellar un altre break engrescador en el vuitè joc (5-3) i es va adjudicar el parcial (6-3). S’ho va creure i va intimidar en el quart parcial (2-4), però Nadal va serrar les dents, va sumar 12/15 punts possibles per situar el 5-4 i va certificar el triomf.

Berrettini té covid

La notícia del dia va ser la baixa per covid-19 de l’italià Matteo Berettini (8), finalista l’any passat, recent campió a Queen’s i un dels màxims favorits al títol. “Tinc símptomes de grip i ha estat aïllat uns dies, estic desolat”, explica en el seu Instagram. Berrettini era en la mateixa part del quadre que el balear, que ja va perdre un rival el dia anterior amb la baixa, per covid, del croat Marin Cilic, campió de l’obert dels EUA 2014 i el tennista sobre el paper més perillós que li podia tocar abans de quarts. En sentit, la francesa Alize Cornet assegura que a Roland Garros hi va haver un brot i tothom va callar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)