Handbol

El KH-7 BM Granollers començarà la lliga a la pista de l’Atlético Guardés

El campionat de divisió d’honor es torna a reduir a dotze equips i canvia de format, amb una fase regular a doble volta i un ‘play-off’ al títol per als vuit primers

El KH-7 BM Granollers estrenarà a la pista de l’Atlético Guardés el 3 de setembre la seva participació, una temporada més, a la divisió d’honor femenina de l’handbol estatal. Després de dos cursos marcats per la pandèmia, la lliga quedarà reduïda a dotze equips –en comptes dels setze i catorze dels dos últims anys– i també es canviarà el format amb una fase regular a doble volta i un play-off al títol per als vuit primers, i per a la permanència per als últims. El primer partit a casa de l’equip de Dolo Martín serà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre contra el vigent campió, el Super Amara Bera Bera, i la fase regular la tancara el cap de setmana del 15 i 16 d’abril a Valladolid.

El campionat s’aturarà durant un mes per la celebració de l’europeu de seleccions a Eslovènia, Macedònia del Nord i Montenegro, del 4 al 20 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)