Tennis

Alcaraz continua amb pas ferm i Murray és eliminat

El murcià ha superat a Griekspoor (4-6, 6-7 (0) i 3-6) en 2 hores i 5 minuts i passa a la segona ronda del torneig

Carlos Alcaraz ha superat Tallon Griekspoor (4-6, 6-7 (0) i 3-6) en 2 hores i 5 minuts a la segona ronda del torneig de Wimbledon i passa a la següent ronda per primera vegada a la seva carrera. El murcià s’enfrontarà ara a l’alemany Oscar Otte, número 32 del món. Alcaraz ha mostrat la seva solidesa tot i els problemes físics que arrossegava en el seu braç dret. Ha tingut un servei fulminant i també ha pujat a la xarxa amb confiança. Tot i la seva poca experiència sobre herba no ha cedit cap set. El murcià ha estat clar al final: “No he estat moltes hores jugant sobre herba però tinc ganes de fer-ho moltes més vegades i continuar creixent”.

D’altra banda, el bicampió de Wimbledon Andy Murray s’ha acomiadat del torneig en perdre contra John Isner després de 3 hores i 23 minuts de partit (4-6, 6-7 (4-7), 7-6 (7-3) i 4-6). El nord-americà, amb un servei espectacular, no havia guanyat fins ara cap dels nou enfrontaments contra Murray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)