Tennis

Es diverteix com un nen

Tennis. Wimbledon. Exhibició de Djokovic contra un Kokkinakis que viu un malson, Alcaraz continua creixent en l’herba i eliminacions de Ruud i Murray

Mentre Rafa Nadal juga avui contra Berankis, el sis vegades campió de Wimbledon, el serbi Novak Djokovic (1), va superar plàcidament la segona eliminatòria de Wimbledon (6-1, 6-4 i 6-2) en dues hores justes contra l’australià Thanasi Kokkinakis, 79è del rànquing mundial, que no havia passat mai de la primera volta de l’All England Club. El seu pròxim rival serà el seu compatriota Miomir Kecmanovic (25), que ha superat el xilè Alejandro Tabilo en quatre sets (7-6, 7-6, 3-6 i 6-3). D’altra banda, Carlos Alcaraz va superar Tallon Griekspoor (4-6, 6-7 (0) i 3-6) en 2 hores i 5 minuts a la segona eliminatòria del torneig de Wimbledon i passa a la següent per primera vegada a la seva carrera. El murcià s’enfrontarà ara a l’alemany Oscar Otte, número 32 del món. Alcaraz ha mostrat la seva solidesa tot i els problemes físics que arrossegava en el seu braç dret. Ha tingut un servei fulminant i també ha pujat a la xarxa amb confiança. Tot i la seva poca experiència sobre herba no ha cedit cap set. El murcià ha estat clar al final: “No he estat gaire hores jugant sobre herba, però tinc ganes de fer-ho moltes més vegades i continuar creixent.”

D’altra banda, el bicampió de Wimbledon Andy Murray es va acomiadar del torneig després de perdre contra John Isner després de 3 hores i 23 minuts de partit (4-6, 6-7 (4-7), 7-6 (7-3) i 4-6). El nord-americà, amb un servei espectacular, no havia guanyat fins ara cap dels nou enfrontaments contra Murray. La gran sorpresa de la jornada va ser l’eliminació del noruec Casper Ruud, tercer cap de sèrie i finalista a Roland Garros. El tennista escandinau, de 23 anys, va estar superat pel seu rival de generació, el francès Ugo Humbert, per 3-6, 6-2, 7-5 i 6-4.

Ramos, fora dels dobles

En el quadre de dobles, el mataroní Albert Ramos i el francès Benoit Paire van perdre en la primera eliminatòria contra la parella croata formada per Nikola Mektic i Mate Pavic (6-4, 6-1 i 6-1), segons caps de sèrie del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)