Futbol sala

L’Industrias presenta el seu primer fitxatge, l’ala Nil Closas

Signa per les properes tres temporades

L’Industrias Santa Coloma ha fet públic el seu primer fitxatge per la propera temporada, l’ala barceloní Nil Closas L’ala barceloní, de 23 anys i procedent del Noia Portus Apostoli d’A Corunya, ha signat contracte fins l’any 2025. Closas va jugar 30 partits de lliga i va marcar 10 gols amb el campió de segona divisió amb el qual va aconseguir l’ascens a primera. Es va formar a les categories de base del Barça i te experiència a la primera divisió ja que va jugar a l’Aspil Jumpers Ribera Navarra durant dues campanyes.

Nil Closas considera la seva arribada a l’Industrias una gran oportunitat “per tot el que s’ha fet les últimes temporades em va semblar una opció molt interessant i per aquesta raó vaig decidir acceptar-la. Crec que es poden fer grans coses i em feia molta il·lusió començar una nova etapa aquí.” Closas es defineix com “un jugador d’equip, que li agrada tenir la pilota i associar-se. Em considero treballador, sense això res és possible en la pista de joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)