Tennis

Alcaraz passa als vuitens de final de Wimbledon per la via ràpida

El murcià venç Otte per 6-3, 6-1 i 6-2

Carlos Alcaraz, cinquè favorit, s’ha classificat pels vuitens de final de Wimbledon per la va ràpida i ha derrotat en la tercera eliminatòria l’alemany Oscar Otte (32) per 6-3, 6-1 i 6-2 en només 1h38. El murcià ha fet una demostració de bon joc i de saber estar sobre una pista de gespa, tot i la seva poca experiència en aquesta superfície. Carlos Alcaraz s’ha mostrat molt segur amb el seu servei i no l’ha cedit en cap ocasió, i ha estat concentrat des del primer fins al darrer punt.

Novak Djokovic ha mantingut la seva millora sobre la gespa de Wimbledon i ja s’ha classificat pels vuitens de final. El serbi, primer cap de sèrie, s’ha mostrat molt superior al seu compatriota Miomir Kecmanovic, 25 favorit, i l’ha derrotat per 6-0, 6-3 i 6-4 en 1h52.

El primer set no ha tingut història i Djokovic ha fet un joc molt precís i segur, i amb tres trencaments de servei i cometent poques errades s’ha avançat amb un 6-0. En l’inici de la segona mànega ha sumat el seu setè joc consecutiu i la millora en el joc de Kecmanovic ha mantingut la igualtat. El número 1 mundial ha aconseguit un sol break en el vuitè joc i s’ha emportat el set per 6-3.

En la tercera mànega Djokovic s’ha avançat amb dos trencaments fins el 5-2 i servei per guanyar el partit, però Kermanovic ha reaccionat en aquest tram final. Ha aconseguit el seu primer break del partit i al guanyar el seu pròpi servei ha ajustat la mànega fins el 5-4. El primer favorit no ha deixat opció a cap sorpresa i s’ha imposat per 6-4.

La sorpresa negativa en el quadre femení l’ha protagonitzar la grega Naria Sakkari, la cinquena favorita, que ha estat derrotada per l’alemanya Tatjana Maria, la 103 del rànquing mundial, per 6-3 i 7-5 en una hora i mitja. La tercera cap de sèrie, la tunisiana Ons Jabeur, no ha fallat i s’ha classificats pels vuitens al derrotar en una hora i set minuts la francesa Diane Parry per 6-2 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)