Rugbi

Baixes sensibles en el campió

Rugbi. La UE Santboiana confirma la marxa de tres puntals: Jordi Jorba, Javier Rojas i Clemente Saavedra. El català marxa al Ciencias de Sevilla, i ara toca trobar substituts de garanties

La UE Santboiana, campiona de lliga, amb un equip que serà recordat durant molts anys a Sant Boi, ha confirmat tres baixes clau per a l’equip: Jordi Jorba, Javier Rojas i Clemente Saavedra. Tots tres jugadors, que van arribar al club degà fa un any, han contribuït a una temporada històrica del club, culminada amb un títol de lliga, setze anys després.

La baixa de Jordi Jorba serà difícil de suplir a causa de la qualitat que posseeix el jugador català. Internacional amb Espanya i habitual en les convocatòries de Santi Santos des que va debutar, el 2016, contra l’Argentina en la copa de les Nacions, format en el BUC, en edat juvenil va marxar a Perpinyà per jugar en les categories inferiors de la USAP, on va ser campió de França i que ara per ara s’ha convertit en un jugador de referència, se’n va al Ciencias de Sevilla, un rival per al degà de cara a la revalidació del títol de lliga la temporada vinent.

L’adeu de Javi Rojas també fa molt mal a la Santboiana, ja que l’argentí era el millor xutador de l’equip, amb nervis d’acer, com va demostrar en la final de lliga que va acabar amb la històrica victòria de l’equip contra l’Ordizia. L’argentí, que venia procedent dels Cornish Pirates i amb un recorregut contrastat internacionalment, deixa buit el lideratge i jerarquia a la línia de tres quarts de l’equip degà.

La segona línia de la Santboiana deixarà de comptar amb el xilè Clemente Saavedra, jugador que ha disputat dotze partits, tots com a titular. Amb 24 anys, és dels màxims exponents del rugbi xilè, i deixa la segona línia de l’equip sense la seva presència física i la seva jerarquia.

El club ha expressat el seu agraïment per la dedicació i professionalitat mostrada a uns jugadors que passen a formar part d’un equip històric, l’equip del centenari, i ara busca relleus de garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)