Tennis

Mentalitat guanyadora

Tennis. Badosa continua mostrant un gran joc i ja està en els vuitens de Wimbledon. Swiatek, la primera favorita, perd contra Cornet i trenca la seva ratxa de 37 victòries consecutives

Paula Badosa es va classificar per als vuitens de final de Wimbledon després de fer tota una demostració de la seva mentalitat guanyadora en el partit de la tercera eliminatòria contra Petra Kvitova, una doble guanyadora del torneig londinenc. L’empordanesa, quarta cap de sèrie, va derrotar per 7-5 i 7-6 (4) la txeca, la vint-i-cinquena favorit, que li va oposar molta resistència. Amb aquesta victòria Paula Badosa iguala el seu millor resultat a Londres, els vuitens de final que va disputar l’any passat.

Per primera vegada Paula Badosa va sortir a jugar a la pista central de Wimbledon, i va començar malament ja que va perdre el seu servei en el primer joc. Petra Kvitova es va situar amb un 0-2 i a partir d’aquí la jugadora de Begur va començar a buscar el trencament de servei de la seva rival per anivellar el partit. En cada servei de la txeca va tenir alguna pilota de break, però només la va aconseguir guanyar en el desè joc, i va certificar el 7-5 amb un nou trencament en el dotzè. El segon set va ser molt anivellat i les dues jugadores van poder trencar el servei de la seva rival i avançar-se, però cap ho va aconseguir. Amb molta igualtat es va arribar al tie-break i Paula Badosa es va mostrar més consistent amb el seu servei i es va emportar el set, la victòria i la classificació per als vuitens després de dues hores i quatre minuts de partit.

Iga Swiatek, la número u mundial, va perdre en la tercera eliminatòria i va veure tallada la seva impressionant ratxa de 37 victòries de manera consecutiva. Alizé Cornet va derrotar la polonesa per 6-4 i 6-2 i es va classificar per als vuitens. La francesa, la 37a del rànquing mundial, va fer un gran partit i només va cometre set errors no forçats, mentre que la polonesa no va estar gens encertada i va arribar fins als trenta errors no forçats. Iga Swiatek venia de guanyar els darrers sis tornejos que havia disputat: Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma i Roland Garros, i aspirava al seu setè triomf consecutiu en un torneig.

La palafrugellenca Aliona Bolsova, que fa parella amb la nord-americana Infrid Neel, va quedar eliminades en els dobles al perdre en el segon partit per 6-7 (1) i 3-6 contra la parella nord-americana formada per Alison Riske i Coco Vandeweghe.

LA PROTAGONISTA

He jugat un partit gairebé perfecte. Era un gran repte enfrontar-me a Kvitova en gespa i estic molt contenta per la victòria
M’estic trobant; s’ha vist en la meva manera d’estar a la pista, la manera de superar els moments dolents
Paula Badosa

Nadal continua millorant i passa a vuitens

Rafael Nadal va tornar a millorar una mica més el seu joc sobre la gespa de Wimbledon i es va classificar per als vuitens de final. El manacorí, segon favorit, va estar molt millor que en els seus partits anteriors, sobretot en els dos primers sets. Rafael Nadal va derrotar per un clar 6-1, 6-2 i 6-4 l’italià Lorenzo Sonego (27) en dues hores i tres minuts. Amb un 4-2 en el tercer set la falta de llum va obligar a tancar la coberta de la pista central i es va encendre la il·luminació artificial. A Rafael Nadal li va costar adaptar-se al canvi i Lorenzo Sonego va anivellar el set (4-4) amb el seu únic break del partit. El manacorí ho va solucionar ràpidament i es va acabar imposant per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)