Ciclisme

Dylan Groenewegen s’endú el segon esprint del Tour

Dylan Groenewegen (BikeExchange) és el guanyador de la tercera etapa del Tour, la última a Dinamarca, de 182 quilòmetres entre Velje i Sønderborg. El neerlandès, que va provocar la fatal caiguda de Fabio Jakobsen fa dos anys, ha superat Wout Van Aert (Jumbo), segon per tercer dia seguit i que manté el mallot groc, i Jasper Philipsen (Alpecin), tercer.

Magnus Cort Nielsen (EF Education - Easypost) agafava distància al primer quilòmetre, per sumar punts en la classificació de la muntanya de la qual n’era l’únic membre amb els tres d’ahir –un a cada port de quarta. El danès ja duia 5 minuts al quilòmetre 15 i arribava a 6:40 al 20. Koldingvej (27,3), Hejlsminde Strand (82,8) i Genner Strand (123,3) eren els tres ports de quarta del dia i, en el darrer, Cort accelerava el ritme tot i anar sol per amenitzar més una etapa soporífera pel ritme del pilot, que neutralitzava el líder de la muntanya a 52,7, després de gairebé 130 km sol al davant.

Un petit tram de llambordes a 10,5 quilòmetres, amb la carretera fent-se estreta per la presència de tanques, provocava la primera caiguda massiva i els primers talls amb el cap de cursa a més de 70 km/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)