Tennis

Sinner alliçona Alcaraz i se cita en quarts amb Djokovic

Tennis. Wimbledon. L’italià (20 anys) tomba el murcià (19) en el duel cogeneracional i ara s’enfrontarà al serbi que, després de l’ensurt inicial (1-1), atropella Van Rithoven (6-2, 4-6 6-1 i 6-2)

L’italià de 20 anys Jannik Sinner es va endur amb claredat el duel cogeneracional de vuitens de final de Wimbledon contra Carlos Alcazar (19 anys) per 6-1, 6-4, 6-7 (8) i 6-3. Sinner va jugar un gran partit. L’italià va sorprendre per la solvència en el joc i s’enfrontarà en els quarts de final al gran favorit, el serbi Novak Djokovic (1), que ahir va superar el neerlandès Tim Van Rithoven (104è de l’ATP) després d’un inici complicat (6-2, 4-6, 6-1 i 6-2) en 2 hores i 38 minuts de joc. Djokovic va mostrar-se molt superior en el primer set, però, en el segon, el gran joc del neerlandès, sobretot amb un servei infal·lible, va fer que acabés empatant el partit (1-1). En el tercer set, el serbi va anar per feina (6-1) i, en el quart, va rematar la feina (6-2).

Abans, Alcaraz havia perdut el primer set encaixant dos breaks en contra amb un rival molt superior que li va endossar un clar 6-1. A més, Sinner, amb restades precises i cada cop més inspirat, va trencar de nou en el primer joc del segon acte. Alcaraz va millorar, però l’italià estava crescut. En el primer joc del tercer acte, el murcià va aixecar un 0-40 quan estava entre les cordes i va retornar al partit en un tie-break en què va aixecar dues pilotes de partit. Però en el quart set va tornar a ser inferior. El murcià va salvar quatre pilotes de partit més fins que va claudicar en la setena. El tennista murcià va lamentar l’eliminació, però va assegurar que marxava orgullós de la feina: “Me’n vaig amb el cap alt, me’n vaig després d’un gran partit amb Sinner, sabent el que he de millorar, que és molt, sobretot en els Grand Slam. Me’n vaig bé per haver estat capaç d’intentar capgirar-la.”