Handbol

El Barça reforça l’extrem amb el suec Hampus Wanne

Handbol. El jugador de 28 anys arriba procedent del Flensburg alemany i va ser escollit en l’equip ideal de la darrera lliga de campions

Carlos Ortega ja disposa del primer fitxatge de cara a la nova temporada. L’extrem esquerre suec de 28 anys Hampus Wanne ha signat fins al juny del 2025 i és la primera cara nova de la temporada vinent per als blaugrana, els campions d’Europa de les dues darreres temporades. Wanne ve del Flensburg alemany, rival blaugrana en els quarts de final continentals, on ha jugat les darreres nou temporades i on s’ha convertit en un referent en la seva posició. Amb els alemanys ha guanyat dues lligues (2018 i 2019), la copa d’Alemanya (2015) i la Champions del 2013/14. Amb la seva incorporació, Ortega tindrà dos extrems esquerres de màxim nivell: el suec de 28 anys i Aitor Ariño, jugador sortit del planter blaugrana i quart capità. Amb Wanne, Ortega guanya un home experimentat i que és considerat un dels millors d’Europa en la posició a l’extrem esquerre i un especialista més a l’hora de llançar els penals. La darrera temporada amb el Flensburg, Wanne ha marcat 81 gols, la seva màxima xifra en la màxima competició europea. Va ser escollit en l’equip ideal de la lliga de campions. Amb la selecció és un dels fixos els darrers anys, en què ha guanyat el darrer europeu i la plata el 2018. A banda, també va conquerir la plata en el mundial del 2021.

ENTREGAT

“El Barça és l’equip més gran del món. Arribar-hi és un gran èxit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)