Natació

Emma Carrasco obté el títol de campiona d’Europa júnior en 400 m estils

La nedadora del CN Sant Andreu ha acreditat 4:46.39 en el campionat que ha començat avui a Otopeni (Romania)

La nedadora del CN Sant Andreu Emma Carrasco ha assolit el títol europeu júnior de 400 m estils en la primera jornada del campionat que es disputa a Otopeni (Romania). La catalana ha cobert la distància en 4:46.39 i ha superat per 72 centèsimes de marge la segona classificada, la turca Belis Sakar (4:47.11). Curiosament, Carrasco havia accedit a la final amb la pitjor marca de les sèries (8a amb 4:53.53), però a l’hora de la veritat ha estat la més consistent. Ha anat de menys a més i després del parcial de braça, el seu millor estil, ja ha pres el comandament. La representant del CN Sant Andreu també figura inscrita en els 200 m braça (dijous) i els 200 m estils (dissabte).

L’altre nedador català en el campionat és Ian Florencio (CN Esplugues), que ha ocupat el 23è lloc en les sèries de 200 m lliure (1:52.34) i no ha pogut accedir a les semifinals. La marca de tall havia quedat fixada en 1:52.08. Florencio també competirà en els 400 m lliure en la jornada de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)