Tennis

Djokovic fa una remuntada històrica i ja és a semifinals

El serbi aixeca dos sets ( 5-7, 2-6, 6-3, 6-2 i 6-2) i enfonsa el jove italià Sinner que ha començat com un huracà (

Djokovic s’ha plantat a les semifinals després de remuntar un 0-2 a un Sinner que ha començat imparable i que ha vist com se li escapava el somni. El serbi jugarà a la següent ronda contra el guanyador del Goffin contra Norrie.

Novak Djokovic s’ha vist sorprès per l’huracà del jove italià (20 anys) Jannik Sinner (5-7, 2-6, 6-3, 6-2 i 6-2) en 3 hores i 35 minuts de joc.

Inicialment el serbi ha xocat amb un Sinner que ha sortit revolucionat i que ha anat agafant confiança anant de menys a més i acabant enduent-se el primer set. L’italià anava ja llançat i ha necessitat poc més de mitja hora per endur-se el segon set i deixar el gran favorit contra les cordes (0-2). De les set vegades que Djokovic s’havia trobat amb un marcador així només en cinc havia remuntat. Però ha despertat de forma increïble Djokovic per superar 6-3 i reduir diferències i ofegar l’italià en el quart set (6-2). El matx ha anat al cinquè i definitiu set on Djokovic ha arribat crescut i Sinner sense confiança i el serbi ho ha aprofitat per acabar donant espectacle, amb cops guanyadors de gran talent i enfonsant el jove italià.

D’altra banda, en el quadre femení la primera semifinalista és l’alemanya Tatjana Maria (103 del món) que ha superat a la seva compatriota Jule Niemeier (97) per un 4-6, 6-2 i 7-5) en dues hores i 18 minuts. Maria s’enfrontarà a semifinals a la guanyadora del duel entre la txeca Marie Bouzkova i la tennista de Tunísia Ons Jabeur, la número dos del rànquing i gran favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)