Atletisme

Pol Retamal i Jaël Bestué brillen a l’inici del míting de Barcelona

Els dos velocistes s’han imposat amb grans registres en els 100 m (10.31) i els 200 m (23.10). Un fort xàfec ha condicionat les últimes proves de la reunió

Pol Retamal i Jaël Bestué, convocats per al relleu de 4x100 m del mundial d’Eugene, han demostrat que es troben en un magnífic moment de forma i s’han imposat amb grans registres en els 100 m (10.31) i els 200 m (23.10) del míting de Barcelona, que s’ha disputat aquesta tarda a l’Estadi Joan Serrahima.

Laura Redondo, la plusmarquista espanyola de martell, no ha pogut competir en plenitud en un concurs que s’ha vist interromput durant un quart d’hora a conseqüència d’un fort xàfec. Acabada d’aterrar d’Omà, on va assolir el títol dels Jocs Mediterranis, l’atleta del Barça només ha fet el primer intent vàlid de 67,34 m i després d’una temptativa nul·la ja no ha tornat a llançar. La victòria ha estat per a l’hongaresa Reka Gyuratz, amb 68,51 m, i la torrenca Berta Castells ha estat quarta, amb 61,10 m.

Abans de l’aparició de la pluja, també hi hagut victòria catalana en els 3.000 m obstacles en què el vilafranquí Ibrahim Chakir (Bikila), des de fa anys instal·lat a Sòria, ha trencat per primer cop la barrera dels 8:30 (8:27.52).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)