Tennis

És un avió? Un ocell? Superman? No, Djokovic

Tennis. Wimbledon. Djokovic aixeca per tercer cop a la seva carrera un 0-2 (5-7, 2-6, 6-3, 6-2 i 6-2) i acaba escombrant Sinner; el principal favorit jugarà les semifinals contra Cameron Norrie

Djokovic va encadenar la seva 26a victòria seguida tot i que aquesta va venir presidida per l’èpica després de remuntar un 0-2. Novak va saber reaccionar a temps a la sortida en tromba del jove italià de 20 anys Jannik Sinner (5-7, 2-6, 6-3, 6-2 i 6-2) amb 3 hores i 35 minuts de joc. Era la tercera vegada que ho feia a Wimbledon després de fer-ho contra Kevin Anderson el 2015 (6-7, 6-7, 6-1, 6-4, 7-5), tot i que llavors va ser en dos dies perquè es va suspendre el partit amb 0-2 i es va reprendre el dia següent. I també a la segona eliminatòria de l’edició del 2005 Guillermo García-López (3-6, 3-6, 7-6, 7-6, 6-4). No hi ha vacuna possible contra Novak, que s’ha plantat a les semifinals després d’esvair el somni d’un jove Sinner (20 anys) que va començar imparable. El serbi jugarà a semifinals contra l’anglès Cameron Norrie, número 12 de l’ATP, que va superar també en cinc sets i en un partit apassionant que va durar 3 hores i 28 minuts el belga David Goffin (6-3, 5-7, 6-2, 3-6 i 5-7).

Inicialment el serbi va xocar amb un Sinner que va sortir revolucionat i que va anar agafant confiança anant de menys a més i que va acabar per endur-se el primer set. L’italià anava ja llançat i va necessitar poc més de mitja hora per endur-se el segon set i deixar el gran favorit contra les cordes (0-2). De les set vegades que Djokovic s’havia trobat amb un marcador així només en cinc havia remuntat. Però va despertar de forma increïble per guanyar 6-3 i reduir diferències i ofegar l’italià en el quart set (6-2). El matx va anar al cinquè i definitiu set, en què Djokovic va arribar crescut i Sinner, sense confiança, i el serbi ho va aprofitar per acabar donant espectacle, amb cops guanyadors de gran talent i enfonsant el jove italià. Avui es jugaran els altres dos partits dels quarts de final: Garin-Kyrgios i Fritz-Rafa Nadal (14.30h #Vamos).

REMUNTADA

2
cops
ha remuntat Djokovic un 0-2 a Wimbledon (2005 i 2015)

Maria i Jabeur, a semifinals

X.B.

En el quadre femení la primera semifinalista és l’alemanya Tatjana Maria (103a del món), que va superar la seva compatriota Jule Niemeier (97) per 4-6, 6-2 i 7-5 en dues hores i 18 minuts. Maria s’enfrontarà a semifinals a la tennista de Tunísia Ons Jabeur, la número dos del rànquing i gran favorita, que va remuntar el partit després de perdre el primer set a la txeca Marie Bouzkova (6-3, 1-6 i 1-4) amb 1 hora i 41 minuts. Avui es jugaran els altres quarts de final: Halep-Anisimova i Tomljanovic-Rybakina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)