Handbol

Ester Somaza, una aposta de futur per al KH-7 BM Granollers

La jove primera línia de 18 anys prové del Mubak BM La Roca i és la líder de la selecció espanyola juvenil que aquest estiu disputarà el mundial a Macedònia del Nord

El KH-7 BM Granollers continua reforçant la plantilla amb vista al curs vinent i avui ha anunciat la incorporació d’una jugadora de futur, la primera línia de 18 anys Ester Somaza, provinent del Mubak BM La Roca. La jugadora vallesana és un dels valors més prometedores de l’handbol base espanyol. És la líder de la selecció estatal juvenil que aquest estiu disputarà el campionat del món de la categoria a Macedònia del Nord. El nou fitxatge granollerí destaca per la seva polivalència, també ha debutat amb les Guerreras Júnior i ha participat en grups de treball de la selecció absoluta en les jornades preparatòries dels Jocs del Mediterrani. Aquesta temporada ha estat jugant a divisió d’honor Plata on ha anotat 69 gols. Amb només 18 anys és una de les laterals esquerres amb més projecció del país, amb molts recursos i un gran llançament. Amb gran visió d’equip, ha coincidit amb moltes jugadores del KH-7 BM Granollers tant a la selecció catalana com a la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)