Handbol

Jonathan Carlsbogard, la nova aposta pel lateral esquerre del Barça

El jugador suec, provinent del Lemgo, pot aportar tant en defensa com en atac al conjunt de Carlos Ortega

El Barça ha tancat la setmana de l’anunci de fitxatges amb la incorporació del lateral esquerre suec Jonathan Carlsbogard, de 27 anys. El primera línia escandinau ha jugat les últimes quatre temporades al TBV Lemgo de la Bundeslliga, on s’ha fet un nom a nivell europeu gràcies a la seva potència física a les dues bandes de la pista. Arriba al Palau Blaugrana amb un contracte fins al 30 de juny del 2025. Carlsbogard (1,96 m i 96 kg) és un excel·lent defensor , però també arriba amb força a l’atac, tal com demostren els números. A la temporada 2021-22 ha marcat 128 gols a la Bundeslliga i 48 a la lliga europea, la segona competició continental.

El nou jugador blaugrana és també un habitual amb la selecció de Suècia, amb la que ha la medalla de plata al mundial 2021 i la d’or a l’europeu 2022. Amb aquesta incorporació, l’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, tindrà una nova alternativa a la defensa i afegeix una nova peça al lateral esquerre, coberta també per Timothey N’Guessan i Haniel Langaro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)