Handbol

Carlsbogard, fiabilitat sueca per al Barça

Handbol. El poderós físic del lateral del Lemgo li permet contribuir tant en defensa com en atac, i amb Wanne i Nielsen tanca el capítol d’incorporacions per a l’equip de Carlos Ortega

El Barça va tancar la setmana d’anuncis d’incorporacions amb el fitxatge del lateral esquerre suec Jonathan Carlsbogard, de 27 anys, provinent del TBV Lemgo i amb contracte al Palau Blaugrana fins al juny del 2025. Amb quatre temporades en la Bundesliga, Carlsbogard s’ha fet un nom en el panorama europeu gràcies a la seva potència física (1,96 m i 96 kg) a les dues bandes de la pista, tant per la seva capacitat defensiva com pels recursos ofensius. Els seus números aquest curs l’avalen, amb 128 gols en la Bundesliga i 48 en la lliga europea.

El nou jugador blaugrana és també un habitual amb la selecció de Suècia, amb la qual ha guanyat la medalla de plata en el mundial 2021 i la d’or en l’europeu 2022. Amb aquesta incorporació, l’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, tindrà una alternativa en la defensa i afegeix una nova peça al lateral esquerre, cobert també pel francès Timothey N’Guessan i el brasiler Haniel Langaro. Carlsbogard tanca la tripleta de jugadors escandinaus presentats aquesta setmana després de l’extrem esquerre suec Hampus Wanne i del porter danès Emil Nielsen. Amb la plantilla tancada, s’espera que en els pròxims dies es faci oficial el salt definitiu del jove pivot de 19 anys del planter Artur Parera al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)