Handbol

Artur Parera fa el salt al primer equip del Barça

El jove pivot del planter, de 19 anys, estarà a les ordres de Carlos Ortega, compartint posició en la segona línia blaugrana amb Ludovic Fàbregas i Luis Frade

El Barça ha fet oficial que el jove pivot del filial Artur Parera, de 19 anys, formarà part de la plantilla del primer equip el curs vinent. El tècnic Carlos Ortega ha decidit que la jove promesa blaugrana estigui de manera permanent amb la resta de components de la primera plantilla, al costat dels altres pivots, Ludovic Fàbregas i Luis Frade. La temporada passada, Parera va tenir una participació activa en gran part del curs, en què s’entrenava a les ordres d’Ortega però disputava els partits amb el Barça B dirigit per Ferran Porres. Fins i tot, de vegades, el barceloní va jugar dos partits en un mateix cap de setmana per tal de continuar creixent en la seva progressió.

A la lliga Asobal, el jove pivot va jugar un total de 16 partits, on va marcar 17 gols, però va ser el xoc davant l’Incarlopsa Cuenca al Palau Blaugrana el partit on en va marcar més gols, amb un total de sis. A la Champions va participar en els dos partits dels quarts de final davant del Flensburg per tal de suplir Ludovic Fàbregas, que va ser intervingut per una apendicitis i no podia participar amb la resta dels seus companys per classificar l’equip de cara a la final a quatre. El mateix Parera va patir una apendicitis unes setmanes abans que el va deixar fora de combat unes cinc setmanes. Atesa la seva participació amb el primer equip, Parera no va poder intervenir en molts dels compromisos del B a les ordres de Porres, però, tot i així, en els 18 xocs que va jugar va marcar 50 gols, que el van col·locar entre els màxims golejadors del Barça B.

Artur Parera, originari del Clot, va començar a jugar a handbol als 8 anys i es va incorporar a l’Infantil A del Barça amb 13 anys, a la temporada 2015-2016. En la seva estada al club blaugrana, el pivot ha passat per totes les categories de formació, tot i que pràcticament des del seu inici de l’etapa juvenil ja alternava amb el Barça B. El barceloní viu un somni amb la seva arribada al primer equip: “Pujar al primer equip del Barça és una il·lusió molt gran. És un somni fet realitat. Afronto aquesta oportunitat amb moltes ganes de treballar, de poder sumar minuts i d’ajudar l’equip el màxim que pugui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)