Hoquei sobre herba

Austràlia marca l’accés a les medalles

Hoquei herba. L’equip estatal disputa els quarts contra la selecció que va batre en el partit pel bronze del mundial del 2018 (21.30 h)

La selecció espanyola es juga avui contra Austràlia (21.30 h per Esport3) a l’Olímpic de Terrassa mig mundial. L’encreuament de quarts és la línia que separa el camí entre lluitar per les medalles o quedar relegat a un segon pla. Curiosament, la selecció australiana també va ser la rival de l’equip d’Adrian Lock en la darrera gran fita en un mundial. Espanya va guanyar el bronze a Londres 2018 superant per 3-1 l’equip australià. El vencedor jugarà dissabte a Terrassa les semifinals contra els Països Baixos, la vigent campiona i principal favorita, que ahir es va desfer de Bèlgica (2-1).

Per arribar a la cita, l’equip estatal es va desfer per 1-0 de l’Índia diumenge, amb un gol de Marta Segú després d’una jugada conduïda per Clara Ycart –connexió catalana–en un partit presenciat per força públic, fet que va contribuir a la victòria.

Sigui com vulgui, Austràlia va forta. Va accedir directament als quarts com a campiona del grup D derrotant Bèlgica, Sud-àfrica i el Japó.

Quarts de final
QF1. N. Zelanda - Alemanya 0 - 1
QF2. Països Baixos - Bèlgica 2 - 1
QF3. Argentina - Anglaterra 19 h
QF4. Austràlia - Espanya 21.30 h
Semifinals
Països Baixos - QF4 dissabte
Alemanya - QF3 dissabte
Tercer lloc
Perdedors semifinals diumenge
Final
Guanyadors semifinals diumenge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)