Golf

Tiger Woods no passa el tall entre llàgrimes en el seu comiat de Saint Andrews

El nord-americà ha estat ovacionat en el moment d’abandonar l’obert Britànic enmig de l’emoció general

El nord-americà Tiger Woods (campió el 2000, 2005 i 2006) no recordarà en positiu el 150 obert Britànic -s’ha disputat 30 vegades al camp escossés- perquè no ha passat el tall i ha marxat cap a casa prematurament enmig d’una ovació espectacular i ofegat per les llàgrimes d’emoció que se li reflectia a la cara. L’Old Course de Saint Andrews s’ha posat dempeus per acomiadar la llegenda.

El moianès Adri Arnaus, que ha fet el par del camp (0) ha passat el talt mentre el barceloní Pablo Larrazábal (+12) no han passat el tall que ha quedat establert en el par del camp. De les dues primeres jornades destacar l’australià Cameron Smith, que ha acabat amb una targeta de -13, seguit per Cameron Young (-11) i un dels grans favorits com és el golfista d’Irlanda del Nord Rory McIlroy (-10). També ha acabat amb un birdie el noruec Hovland (-10). Per darrera Dustin Johnson (-9). El basc Jon Rahm (-4) ha passat el tall mentre el vigent campió Collin Morikawa ha acabat en la posició 105 amb 3 cops per sobre el par i queda fora de poder competir el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)