Hoquei sobre herba

Els Països Baixos i l’Argentina es jugaran el títol mundial a Terrassa

La selecció neerlandesa supera Austràlia (1-0), mentre que el conjunt sud-americà ha necessitat els ‘shoot-outs’ per tombar Alemanya (2-2 i 2-4)

Els Països Baixos i l’Argentina pugnaran demà a l’Estadi Olímpic de Terrassa (21.30 h per Esport 3) pel títol de la quinzena edició de la copa del món. Fa un any ja van ser els protagonistes de la final dels Jocs de Tòquio, amb triomf oranje per 3-1.

L’equip neerlandès, que aspira a la seva novena corona, tercera de consecutiva, ha imposat els galons contra Austràlia per un escarransit 1-0, amb gol de penal de Matla Frédérique (41’). Molt més ajustada ha estat la segona semifinal, que s’ha hagut de resoldre en els shoot-outs. Alemanya ha colpejat primer, però la selecció sud-americana ha capgirat el resultat i ha persistit més per la victòria. En tot cas, el conjunt germànic ha restablert l’equilibri (2-2) i els shoot-outs (2-4) han dictat sentència a favor de les argentines.

Abans de la segona semifinal s’ha fet un homenatge a les jugadores de la selecció espanyola i al cos tècnic que fa 30 anys van assolir el títol olímpic en els Jocs de Barcelona 92.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)