Waterpolo

Els campions del món tornen a escena

Waterpolo. Amb sis canvis respecte a Budapest, la selecció espanyola afronta la superfinal de la lliga mundial a Estrasburg

La selecció campiona del món a Budapest afronta a partir d’avui la superfinal de la lliga mundial a Estrasburg, la segona gran cita de l’estiu, que encara haurà d’incloure l’europeu de Split entre finals d’agost i principis de setembre. David Martín ha fet una llista de 14 convocats, on repeteixen 8 dels herois del mundial, i dona descans a Felipe Perrone, Álvaro Granados, Marc Larumbe, Alberto Munárriz i Blai Mallarach. Les novetats són Alberto Barroso (CN Terrassa), Unai Biel i Albert Ponferrada (Atlètic Barceloneta), Nikolas Paul (Sant Andreu), Agustí Pericas (Spandau Berlín) i Fran Valera (CN Sabadell).

En la fase de grups d’Estrasburg, el conjunt espanyol jugarà contra Austràlia (16h), Sèrbia (demà, a les 16 h) i Montenegro, la vigent campiona (diumenge, a les 18 h). En l’altre grup juguen Itàlia, el Canadà, els Estats Units i França, i la fase final es disputarà entre el 25 i el 27 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)