La selecció estatal jugarà contra Canadà els quarts de la superfinal de la lliga mundial

En el darrer partit de la fase de grups ha derrotat Montenegro en els penals (8-8 i 2-4)

La selecció espanyola jugarà contra Canadà els quarts de final de la superfinal de la lliga mundial que s’està disputant a Estrasburg. El combinat estatal ha guanyat Montenegro en els penals i s’ha classificat pels quarts com a primer del grup. Espanya ha empatat en el temps reglamentari, 8-8 (2-1, 4-1, 2-3 i 0-3), i després s’ha imposat en els penals per 2-4 en un partit que ha arribat a perdre de cinc gols (7-2) en l’inici del tercer quart. Barroso ha marcat tres gols i Valera i Cabanas dos per Espanya.

El rival del combinat estatal en els quarts és el quart del grup B, el Canadà, que ha perdut l’últim partit de la fase de la fase de grups contra França per 8-12. En una teòrica semifinal Espanya s’enfrontaria al guanyador del Sèrbia-Itàlia. Els altres quarts de final són: Montenegro-França i Austràlia-Estats Units.