Natació

Espanya perd per la mínima contra Itàlia (9-8) i queda fora de la final de la lliga mundial

La selecció estatal ha tingut varies ocasions per empatar en el darrer minuts. Jugarà el partit pel tercer i quart lloc

La selecció espanyola ha estat derrotada per la mínima per Itàlia 9-8 (2-2, 3-1, 2-2 i 2-3) i ha quedat fora de la final de la superfinal de la lliga mundial que s’està disputant a Estrasburg. Aquest partit semifinal era la repetició de la final del recent mundial però Espanya no va poder guanyar com ho va fer llavors.

Els italians han iniciat la semifinal amb un 2-0 però el combinat estatal ha empatat amb gols de Sanahuja i Barroso al final del primer quart. En l’inici del segon període Paul ha fet el 2-3, però tres gols consecutius dels italians els han situat amb un 5-3 al descans. En el tercer quart s’ha mantingut la igualtat en el parcial, amb gols de Bustos i Sanahuja, i Itàlia per davant. En el darrer període els italians s’han situat amb un 8-5 i ha arribat la reacció d’Espanya. Paul Valera i Thaull han empatat amb el 8-8. Itàlia s’ha tornat a avançar a falta d’1:45 per acabar. En el darrer minuts Barroso i Cabanas han disposat d’ocasions per tornar a empatar, però no han marcar.

La selecció espanyola jugarà demà el partit pel tercer i quart lloc (18 h) contra el perdedor de l’altre semifinal que han de disputar França i els Estats Units.