Natació

La 78a Travessia al Port de Blanes inclou un Open de Gènere No Binari

La principal novetat de la 78a Travessia al Port de Blanes que es farà diumenge vinent és que s’ha afegit una quarta categoria a les 3 que ja hi havia fins ara. Es tracta de l’Open de Gènere No Binari, és a dir: identitats de gènere que es reconeixen amb aspectes femenins i masculins. Les persones que s’identifiquen com a no binàries utilitzen pronoms neutres, i demanen que se’ls identifiqui com a tals, com per exemple ‘elles’.

Aquesta quarta categoria s’afegeix a les que hi ha hagut els darrers anys: Open Femení, Open Masculí i Open Especial, per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa als guardons que es lliuraran, hi haurà trofeu per a les tres primeres persones classificades a l’Open Femení i l’Open Masculí; un trofeu per a la nedadora més veterana i per a la més jove; un trofeu pel nedador més veterà i pel més jove; una menció especial per a la primera persona classificada en l’Open Especial; així com un trofeu per a la primera persona classificada en l’Open de Gènere No Binari, una categoria que es valorarà si preval a partir de 10 inscrits. En cas que no s’arribi a aquesta xifra, se’ls preguntarà en quina de les dues altres categories (masculina o femenina) volen participar. La cursa comptarà amb un màxim de 400 participants. Serà la segona edició en què es farà el nou recorregut de 900 metres amb un circuit circular que té la sortida i arribada a la platja de l’alçada del Banc dels Músics del Passeig de Mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)