Atletisme

Gran sisena posició de Berta Segura en la final dels 400 m del mundial sub-20

La lleidatana sempre ha estat en cursa i ha acabat amb 52.56

Berta Segura (Aldahra Lleida) ha tornat a fer una gran cursa en la final dels 400 m del mundial sub-20 que es disputa a Cali (Colòmbia) i ha finalitzat en la sisena posició. La lleidatana sempre ha estat en cursa lluitant amb les millors del món de la seva edat i ha acabat amb una marca de 52.56. El títol mundial sub-20 se l’ha emportat la britànica Yemi Mary John amb 51.50, marca personal, i ha estat acompanyada en el podi per la kenyana Damaris Mutunga amb 51.71, rècord de Kenya sub-20, i per l’índia Rupal amb 51.85, marca personal. La quarta classificada ha sigut la noruega Henriette Jaeger amb 52.23, rècord noruec de la categoria.

Les quatre primeres de la final han millorat les seves marques i Berta Segura s’hi ha quedat molt aprop, a només 6 centèsimes del rècord de Catalunya absolut i rècord d’Espanya sub-20 que va fer en les eliminatòries. La lleidatana ha estat molt consistent en aquest mundial pel que fa a les marques, ja que va fer 52.50 en les sèries, 52.51 en la semifinal i ara 52.56 en la final.

La sorpresa de la jornada ha arribat en els 200 m quan l’israelià Blessing Akawasi Afrifah ha guanyat el títol per davant del campió mundial de 100 m, Letsile Tebogo de Botswana. S’ha hagut de recórrer a la photo finish per decidir el campió ja que els dos han fet el mateix temps de 19.96.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)