Tennis

Djokovic tampoc no podrà jugar a Mont-real per no estar vacunat

El tennista serbi Novak Djokovic no disputarà l’Obert del Canadà, que se celebra del 5 al 14 d’agost a Mont-real, després de la seva negativa a vacunar-se contra la covid. La federació canadenca de tennis, Tennis Canada, va comunicar ahir la retirada de Djokovic, actualment el número 6 del món. Tot i que Tennis Canada no va informar de les raons de la retirada, Canadà requereix que tots els estrangers que arriben al país estiguin vacunats contra la covid-19 per evitar una quarantena de 14 dies. Tampoc no hi serà Rafa Nadal, que addueix petites molèsties a la zona abdominal derivades d’un entrenament quan practicava el servei.

Djokovic s’ha negat a vacunar-se contra la malaltia tot i que la decisió li ha impedit disputar diversos tornejos com l’obert d’Austràlia i, ara, perilla seriosament la seva presència en l’obert dels Estats Units, tot i que la setmana passada va assenyalar al seu compte de Twitter que confia poder jugar-lo. Es disputarà a Nova York entre el 29 d’agost i l’11 de setembre.

Però en aquests moments, els Estats Units exigeixen als estrangers que arriben al país la vacunació contra la covid pel que la presència del jugador serbi de 35 anys no està assegurada.

El rus Daniïl Medvédev, actual número 1 del món, és el primer cap de sèrie de la competició masculina. La competició femenina de l’obert del Canadà es disputa aquest any a Toronto del 6 al 14 d’agost amb la polonesa Iga Swiatek com a primera cap de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)