Atletisme

Lluitat sisè lloc de Berta Segura

Atletisme. La lleidatana disputa una gran final de 400 m en el mundial sub-20 i fa un bon temps, de 52.56. Torna a quedar a centèsimes del seu rècord català absolut fet en les sèries

En la final de 400 m del mundial sub-20, Berta Segura (Aldahra Lleida) va tornar a fer una gran cursa i a lluitar fins al darrer metre, i va aconseguir una brillant sisena posició, amb un bon temps, de 52.56. La lleidatana va tancar el campionat del món de Cali (Colòmbia) plantant cara a les millors del món de la categoria i només va cedir una mica en la recta final. El títol mundial va ser per a la britànica Yemi Mary John, amb 51.50, marca personal, que va estar acompanyada en el podi per Damaris Mutunga, amb 51.71, rècord de Kenya sub-20, i per l’índia Rupal, amb 51.85, marca personal. La quarta va ser Henriette Jaeger, amb 52.23, rècord noruec de la categoria.

Les quatre primeres van millorar les seves marques i Berta Segura va quedar a 6 centèsimes del rècord de Catalunya absolut i d’Espanya sub-20 que va fer en les eliminatòries, amb 52.50. Després va fer 52.51 en la semifinal i, ara, 52.56 en la final.

La sorpresa del dia va ser el triomf de l’israelià Blessing Akawasi Afrifah en els 200 m en superar el campió mundial de 100 m, Letsile Tebogo (Botswana), fent el mateix temps, de 19.96.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)