Tennis

Badosa venç Gauff i jugarà les semifinals a San José

L’empordanesa guanya la nord-americana per 7-6 (4) i 6-2 una hora i vint-i-vuit minuts de partit

Paula Badosa (2) disputarà les semifinals del torneig WTA 500 de San José (Califòrnia) després de vèncer per 7-6 (4) i 6-2 la jove nord-americana de 18 anys Coco Gauff (6). La tennista de Begur s’ha imposat a la seva rival en una hora i 28 minuts de partit i ha mostrat perquè és clara candidata a emportar-se el torneig.

El primer set ha estat molt equilibrat. Amb el 5-4 a favor de Coco Gauff, la nord-americana disposava de servei a favor per guanyar el set, però tres dobles faltes consecutives han situat el 5-5. Amb el 6-6 i després de més de 45 minuts de partit, el set s’ha resolt en un tie-break a favor de Paula Badosa, que ha daut al límit Gauff amb una sèrie de cops magistrals –7-6 (4).

En el segon set, Coco Gauff no s’ha trobat còmode a la pista i Badosa ha aprofitat al màxim els errors no forçats de la seva rival per trencar-li el servei en dues ocasions i portar el marcador a favor seu en tot moment. Amb el 2-5, la catalana ha aprofitat el seu servei per sentenciar el partit i avançar a la següent fase sense més dificultats.

En semifinals, l’espera la tennista russa Daria Kasatkina, número 12 del rànquing WTA, que ha derrotat a quarts de final a Aryna Sabalenka.