Tennis

Medvédev manté el número 1 del rànquing i Kyrgios ja és top 40

Avui dilluns s’ha tornat a actualitzar el rànquing ATP després de la celebració del torneig de Los Cabos i de Washington

Setmana intensa quant a moviments al rànquing ATP després de la celebració de dos tornejos importants amb conseqüències directes a les posicions dels jugadors La primera és la consolidació de Daniil Medvedev com a número 1 del món després del seu triomf al torneig de Los Cabos, que li permet afrontar els esdeveniments de Mont-real i Cincinnati amb un poc més de marge respecte als seus rivals directes. Hubert Hurkacz i Cameron Norrie pugen una posició cada un per situar-se 10° i 11° respectivament, mentre que Jannik Sinner cau a la posició número 12. Pel que fa a les pujades més significatives trobem el tennista australià Nick Kyrgios, que amb el triomf al torneig de Washington puja 26 posicions i es col·loca a la posició 37. Yosihito Nishioka, l’altre finalista a Washington, puja de la posició 96 a la 54.

Pel que fa als descensos més significatius de la setmana, Jenson Brooksby cau nou posicions i se situa com a número 46, Mackenzie McDonald cau 24 posicions fins a situar-se com a número 72 del món i John Millman es col·loca com a número 93, 17 posicions més avall que la darrera setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)