Tennis

Serena Williams aconsegueix la seva primera victòria després de 430 dies

La nord-americana derrota l’andalusa Nuria Párrizas a Toronto

Després d’un any i dos mesos, 430 dies per ser exactes, la tennista Serena Williams, guanyadora de 23 Grand Slams, ha tornat a guanyar un partit de singles. Aquest passat dilluns es va imposar a la tennista andalusa Nuria Párrizas-Díaz per 6-3 i 6-4 a la primera ronda del WTA 1000 de Toronto.

L’últim triomf de la nord-americana havia estat a Roland Garros 2021. Aquest any només havia jugat individuals a Wimbledon, on va caure eliminada en la seva presentació davant Harmony Tan. No obstant això, al torneig del Canadà ha començat mostrant un nivell molt superior i ha sumat la seva primera victòria després de passar la barrera dels 40 anys en el seu primer enfrontament de la seva carrera contra Párrizas Díaz.

Per part de la tennista de Begur, Paula Badosa (4), que arriba al Canadà després de caure eliminada a semifinals del Torneig WTA de Sant José, s’enfrontarà a la kazakh Yulia Putintseva a la segona eliminatòria del torneig. L’empordanesa ha declarat en arribar a Toronto que la polèmica sobre el català, del qual va dir que no era una llengua i posteriorment va demanar disculpes, li havia afectat: “Vaig passar una setmana complicada perquè una cosa que era molt petita es va fer molt gran.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)