Tennis

Una altra retirada de Badosa

Tennis. L’empordanesa (4) perdia contra la kazakh Yulia Putintseva per 7-5 i 1-0 en els setzens de final del WTA 1000 del Canadà i va abandonar el partit adduint problemes físics

Paula Badosa (4) va retirar-se adduint problemes físics en un peu en el partit de setzens de final al WTA 1000 de Toronto quan perdia per 7-5 i 1-0 davant de la rocosa kazakh Yulia Putintseva (46a ). L’empordanesa havia vençut Putintseva en els dos enfrontaments anteriors, però ahir no va trobar la clau de volta. La kazakh s’enfrontarà a la nord-americana Alison Riske-Armitraj –35a de la WTA–, que va derrotar la letona Jelena Ostapenko (16) per 7-6 (2), 0-6 i 7-5.

La catalana, que venia de perdre les semifinals dels WTA 500 de San José, va començar nerviosa i amb dubtes amb el servei. Però es va aferrar a la pista i va salvar cinc pilotes de break en el segon joc. Més alliberada de tensions i estirant força més el braç, va trencar en el tercer joc en la seva primera oportunitat (2-1), un èxit parcial i efímer, perquè la kazakh va recuperar el servei perdut en el vuitè joc (4-4) i es va endur el set. Ofuscada, i considerant que les molèsties li impedien seguir, va optar per retirar-se, com ja ha fet en altres ocasions.

La número u del món, la polonesa Iga Swiatek (1) , per la seva banda, va debutar amb solvència i no va fer concessions davant de l’australiana Alja Tomljanovic, que va vèncer per 6-1 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)