Tennis

Serena Williams s’acomiada amb llàgrimes als ulls a Toronto

Serena Williams, que dimarts va anunciar la seva imminent retirada de la competició esportiva, es va acomiadar dimecres a la nit de Toronto amb llàgrimes després de ser eliminada en el segon partit del WTA 1000 del Canadà per la suïssa Belinda Bencic.

Williams, que farà 41 anys a finals de setembre i acaba de tornar a la competició després de més d’un any d’aturada, va ser derrotada per Bencic en dos sets, 6-2 i 6-4.

Bencic, número 12 del món, només va necessitar 77 minuts per eliminar la tennista amb més títols de Grand Slam de la història, 23, i que en el passat ha guanyat tres vegades el torneig canadenc. La jugadora suïssa, que ara s’enfrontarà a l’espanyola Garbiñe Muguruza a la següent ronda del torneig canadenc, es va anotar vuit punts directes de servei i va guanyar el 84% del seu primer servei.

Tot just acabar el partit, Williams va agrair amb llàgrimes als ulls el suport del públic canadenc i va dir que li hauria agradat jugar millor. Williams va explicar que no és bona per a comiats, com ja va assenyalar a la missiva publicada dimarts a Vogue en què va anunciar la seva retirada del tennis. “Però, adéu Toronto”, va dir la tennista per afegir a continuació que sempre havia gaudit de la ciutat canadenca “dins i fora de la pista”.“Tornaré com una simple visitant. Però d’altra banda, ha estat extraordinari. Aquí he tingut alguns partits realment increïbles i algunes victòries realment fantàstiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)