Tennis

Ramos venç Schwartzman i ja és als vuitens de Mont-real

Albert Ramos va triomfar aquest dimecres per 6-4 i 6-2 davant l’argentí Diego Schwartzman i es va classificar per als vuitens de final del Masters 1.000 de Montreal. Després de vèncer el belga David Goffin en el seu debut, Ramos, número 43 del món, va necessitar una hora i 58 minuts per tombar Schwartzman, número 15, i es va citar amb el polonès Hubert Hurkacz, vuitè favorit, als vuitens de final.

Per al català, de 34 anys, va ser la segona victòria consecutiva contra Schwartzman, després que els primers cinc enfrontaments entre tots dos caiguessin pel costat de l’argentí.

Va ser una derrota dolorosa per a Schwartzman, que va desaprofitar les vuit oportunitats de trencament i va acabar pagant l’única concedida a Ramos, amb 4-5, amb la pèrdua del primer set. No va aconseguir aixecar-se l’argentí, que malgrat recuperar un break inicial el segon set, va entregar el servei al sisè i vuitè joc fins a rendir-se per un dur 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)