Ciclisme

Marc Soler, en l’UAE per a la Vuelta

L’ UAE Team Emirates, sense Tadej Pogacar, presenta per a la propera edició de la Vuelta un equip encapçalat per Joao Almeida i Brandon McNulty, Jan Polanc, Marc Soler i Juan Ayuso per ajudar-lo en la lluita per la general. L’alemany Pascal Ackermann serà l’home que disputi els esprints amb la col·laboració d’Ivo Oliveira i Juan Sebastián Molano.

Almeida, vencedor de l’etapa reina en la volta a Burgos, tindrà en l’experiència de Marc Soler –va abandonar el Tour indisposat– i el talent de Juan Ayuso –va estrenar el seu palmarès professional recentment al Circuit de Getxo– dos aliats que, en funció de com vagi la cursa, podrien tenir opcions de mirar els llocs d’honor, especialment el corredor nascut a Barcelona i criat a Xàbia (Marina Alta), que l’any passat feia el salt al professionalisme i encara com a júnior va guanyar el Giro d’Itàlia sub-23 amb un domini aclaparador

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)