Rem

Aleix Garcia, en la posició preferent

Rem. El doble escull del gironí i Rodrigo Conde aspira al podi aquest migdia en la final de l’europeu a Munic

Aleix Garcia (CN Banyoles) i Rodrigo Conde aspiren al podi en el doble escull lleuger masculí del campionat d’Europa. La final és aquest migdia (12.59 h) i el gironí i el gallec hi accedien després de guanyar la primera semifinal, amb el millor temps (6:33.71) i havent encapçalat la prova en tots els parcials. Sèrbia, segona, va entrar a 2.84 mentre el millor temps de l’altra semifinal, la segona, el va marcar Croàcia amb 6:35.99. Lituània i Grècia i Itàlia són els altres bots que disputaran el títol continental del doble escull, modalitat en què Garcia i Conde han guanyat el 2022 el bronze en les copes del món a Belgrad i a Lucerna. Fa un mes, a Suïssa, Croàcia es va endur el triomf amb Austràlia segona per 46 centèsimes respecte al bot estatal.

Conde (1997) va ser campió del món el 2018 amb el també remer del CN Banyoles Manel Balastegui (1999). Ara, amb Aleix Garcia i després de renunciar a la cita olímpica –el remer de Lladó hi va obtenir un diploma olímpic amb el gallec Caetano Horta (2003)–, aspira al seu quart podi. Garcia, campió estatal d’esquif l’any passat, té un podi internacional, el bronze en el doble escull de la categoria sub-23 el 2020. Jaime Canalejo i Javier García van guanyar el bronze ahir en el doble escull, el primer podi de la delegació estatal en la cita multiesportiva de Munic.

ANTECEDENTS

El remer del CN Banyoles i el gallec sumen dos bronzes en la copa del món
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)