Natació

Comiat d’argent al ritme de ‘Cats’

Natació artística. Emma Garcia i Pau Ribes revaliden el subcampionat europeu a Roma després d’interpretar per última vegada aquesta rutina lliure creada en plena pandèmia

Els catalans Emma Garcia (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN les Franqueses) van revalidar el subcampionat europeu després d’interpretar per última vegada la coreografia de Cats, la rutina lliure del duet mixt creada en plena pandèmia. Va ser un homenatge d’argent en la que suposa també la primera medalla de la delegació catalana en l’europeu de Roma. Amb 84,7667 punts, la nedadora vallesana i el maresmenc només es van veure superats pels doble campions mundials, els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini, imparables al ritme roquer de Maneskin (89,7333). Van completar el podi els joves germans eslovacs Silvia Solymosyova i Jozef Solymosy (77,0333). “Hem anat a totes i hem gaudit molt perquè era una mena d’homenatge per acomiadar-nos d’aquesta coreografia. La puntuació ha estat un pèl baixa, però haurem de revisar el vídeo”, va sentenciar Ribes.

En el duet lliure femení, les bessones ucraïneses Maryna i Vladyslava Aleksiiva van complir els pronòstics i es van emportar l’or (94,7333) per davant de les seves homònimes austríaques, Eirini-Marina i Anna Maria Alexandri(93,0000) i les italianes Linda Cerruti i Constanza Ferro (91,7000)..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)